Nieuwe website

Welkom, dit is onze nieuwe website.

De Achterstandsfondsen ondersteunen huisartsenpraktijken in achterstandswijken om de kwaliteit van huisartsenzorg te bevorderen. We doen dit op zowel landelijk als regionaal niveau. Op deze website lees je waar we landelijk aan werken. Dit noemen we onze speerpunten. Daarnaast kun je eenvoudig de informatie van de regionale fondsen vinden. In de projectendatabase vind je waar de 16 regionale achterstandsfondsen aan werken. Deze projectendatabase is nog in ontwikkeling.

Op deze website delen we ook nieuws dat relevant is voor de huisartsenzorg in achterstandswijken. Je vindt er handige links, informatie over onze bijeenkomsten en je leest er kort meer over ons team.

Feedback

We hebben onze website vernieuwd om (onder andere) inzichtelijker te maken wie we zijn en waar we aan werken. Mis je iets of heb je feedback voor ons? We horen heel graag van je! Je bent ook welkom om nieuws met ons te delen. Maak gebruik van onderstaand formulier.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.