Ons team

Wij werken aan landelijke samenwerking ter profilering van de huisartsenzorg in achterstandswijken. Dit doen we met een klein team. Wij signaleren, agenderen en delen kennis en voorbeelden. Bijvoorbeeld tijdens onze bijeenkomsten.

Team

In het hele land zijn 16 achterstandsfondsen actief. Zij geven financiële ondersteuning aan wat er lokaal nodig is. Het landelijk bureau van de Achterstandsfondsen bestaat uit vier leden.

Leontien Sierts

Leontien Sierts is landelijk projectadviseur en lid van de stuurgroep. Ze is opgeleid als medisch antropoloog en ruim 10 jaar werkzaam voor de Achterstandsfondsen. Als landelijk projectadviseur vormt ze de schakel met de 16 regionale fondsen en ondersteunt de regio’s bij kennisuitwisseling onder andere door het organiseren van de goede voorbeelden bijeenkomsten. Samen met de adviserend huisarts werkt ze aan de landelijke speerpunten en het landelijk agenderen van achterstandsproblematiek. Ze beantwoordt ook vragen vanuit de pers.

Richard Starmans

Richard Starmans is adviserend huisarts voor de Achterstandsfondsen en lid van de stuurgroep. Hij is docent aan de huisartsopleiding, voorzitter van de netwerkorganisatie kaderhuisartsen ggz en meer dan 20 jaar huisarts en straatdokter. De adviserend huisarts werkt aan de landelijke speerpunten, het landelijk agenderen van achterstandsproblematiek en aan het vinden van oplossingen daarvoor.

Irma Huizer

Irma Huizer is projectondersteuner. Ze ondersteunt het landelijk bureau en de stuurgroep onder andere bij het organiseren van bijeenkomsten, verslaglegging en administratieve zaken.

Francis Meijners

Francis Meijners is communicatieadviseur. Zij verzorgt de webredactie, nieuwsberichten en ondersteunt bij de organisatie van de bijeenkomsten.

Contact met de Achterstandsfondsen

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.
Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld je via onderstaand formulier aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Naam

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.