Supervisie of individuele coaching voor huisarts en/of praktijkmedewerkers

Het leren omgaan met werkdruk, stress en het verhogen van werkplezier. Een vorm van begeleiding waarbij een coach/supervisor gedurende een bepaalde periode aandacht schenkt aan het functioneren van zorgprofessionals.

Doel

Het leren omgaan met werkdruk, stress en het verhogen van werkplezier. Een vorm van professionele begeleiding waarbij een coach/supervisor gedurende een bepaalde periode aandacht schenkt aan het persoonlijk professioneel functioneren van zorgprofessionals. Denk daarbij aan thema’s als:

  • conflicten met patiënten
  • werkdruk
  • balans tussen werk en privé
  • angst voor het maken van fouten
  • eisende en agressieve patiënten of familie van patiënten

Tip

Huisartsen kunnen hiervoor terecht bij bijvoorbeeld Coaches voor Medici. Daarnaast zijn er nog veel organisaties die supervisie aanbieden. Oriënteert u zich goed alvorens u een keuze voor een organisatie maakt.

Meer informatie

Het Achterstandsfonds Limburg biedt een aantal keuzeprojecten aan, waaronder dit project. Het Asf Limburg voert het project zelf niet uit, maar geeft de aanvrager van dit keuzeproject een aantal tips mee. Het staat de aanvrager vrij om zelf de aanbieder te kiezen. Ga voor meer informatie naar de website van Asf Limburg.

Tags

Nascholing

Over het project

Nascholing
18 februari 2023
Actief
31-08-2023

Over het fonds

Achterstandsfonds Limburg
Logo