Projectendatabase

In het hele land zijn 16 achterstandsfondsen actief. Zij geven financiële ondersteuning aan wat er lokaal nodig is. Op deze pagina lees je meer over de diverse projecten die in het land worden uitgevoerd. Je vindt er naast een omschrijving van het project óók contactgegevens. Zo kun je contact opnemen met het lokale fonds.

In de aankomende periode zullen we meer projecten toevoegen. Ben je op zoek naar informatie over een project dat je hier nog niet terug kunt vinden? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op.

Zoeken

Onderwerp

Fonds

Status

Filters:
Nascholing

Nascholing FAW Filmhuis

Een filmavond met gastsprekers over een voor huisartsen relevant thema.
Licht verstandelijke beperking (LVB)

Nascholing Herkennen Licht Verstandelijke Beperking

Training met theorie, praktijkvoorbeelden en uitwisseling gegeven door een arts verstandelijke gehandicapten en straatdokter, aangevuld met instructie van het gebruik van de SCIL Screener voor intelligentie en licht verstandelijke beperking.
Communicatie en voorlichting

Eenmalig budget

AOF Groningen stelt aan elke huisartsenpraktijk met min. 5% patiënten achterstandspopulatie een eenmalig budget beschikbaar voor de verbetering van het werkplezier en verlichting van de werkdruk in huisartsenpraktijken.
Nascholing

Lean in de huisartsenpraktijk deel 1: Lean procesanalyse

U verkrijgt inzicht in wat alle praktijkmedewerkers in de praktijk doen rondom een proces.
Nascholing

Vergoeding voor training

Vergoeding voor trainingen en scholing voor de huisartsenpraktijk die aansluiten bij de problematiek in achterstandswijken.
Nascholing

Lean in de huisartsenpraktijk deel 2: Lean werkplekmanagement

De spreek- en behandelkamers, overige werkplekken en de bijbehorende opslagruimtes zijn dusdanig ingericht en georganiseerd dat ze teamgericht en procesmatig werken volledig ondersteunen.
Nascholing

Organisatie van bij- en nascholing in de huisartsenpraktijk

Het vergroten van de competenties, het werkplezier en de deskundigheid van praktijkmedewerkers op het gebied van achterstandsproblematiek.
Nascholing

Supervisie of individuele coaching voor huisarts en/of praktijkmedewerkers

Het leren omgaan met werkdruk, stress en het verhogen van werkplezier. Een vorm van begeleiding waarbij een coach/supervisor gedurende een bepaalde periode aandacht schenkt aan het functioneren van zorgprofessionals.
Nascholing

Nascholing Geen agressie in mijn praktijk

Een aan de praktijk aangepaste scholing over frustratie agressie en intimidatie.
Nascholing

Training: Omgaan met grensoverschrijdend en intimiderend gedrag

In deze training leren medewerkers van de huisartspraktijk verschillende vormen van agressie en geweld herkennen, erkennen en op te lossen.