Projectendatabase

In het hele land zijn 16 achterstandsfondsen actief. Zij geven financiële ondersteuning aan wat er lokaal nodig is. Op deze pagina lees je meer over de diverse projecten die in het land worden uitgevoerd. Je vindt er naast een omschrijving van het project óók contactgegevens. Zo kun je contact opnemen met het lokale fonds.

In de aankomende periode zullen we meer projecten toevoegen. Ben je op zoek naar informatie over een project dat je hier nog niet terug kunt vinden? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op.

Zoeken

Onderwerp

Fonds

Status

Filters:
Nascholing

Training: Omgaan met grensoverschrijdend en intimiderend gedrag

In deze training leren medewerkers van de huisartspraktijk verschillende vormen van agressie en geweld herkennen, erkennen en op te lossen.
Taal en cultuur

Tolkentelefoon Achterstandsfonds

Alle huisartsenpraktijken (incl. de Huisartsposten) in de regio van het Achterstandsfonds Hollands-Midden, Amstelland en Haarlemmermeer kunnen kosteloos gebruik maken van de Tolkentelefoon.
Gezondheidsvaardigheden

Intervisie praktijkondersteuners

Praktijkondersteuners (POH-S) van diverse praktijken in Leiden Noord bespreken casuïstiek.
Laaggeletterdheid

Training: Effectief communiceren met laaggeletterden

Hoe herken je een patiënt die laaggeletterd is? En hoe pas je je communicatie aan op zijn of haar niveau?
Communicatie en voorlichting

Communicatie laaggeletterd-proof maken

Het optimaliseren van communicatiemiddelen van de praktijk, zoals de website/het wachtkamerscherm, voor patiënten die moeite hebben met lezen en schrijven.