Projectendatabase

In het hele land zijn 16 achterstandsfondsen actief. Zij geven financiële ondersteuning aan wat er lokaal nodig is. Op deze pagina lees je meer over de diverse projecten die in het land worden uitgevoerd. Je vindt er naast een omschrijving van het project óók contactgegevens. Zo kun je contact opnemen met het lokale fonds.

In de aankomende periode zullen we meer projecten toevoegen. Ben je op zoek naar informatie over een project dat je hier nog niet terug kunt vinden? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op.

Zoeken

Onderwerp

Fonds

Status

Filters:
Communicatie en voorlichting

Tolkentelefoon en conference call achterstandsfonds Zuidwest Nederland en Zuidoost Brabant

Het achterstandsfonds is van mening dat communicatie met uw patiënten de basis is voor een goede zorg(relatie). Daarom vergoed het ASF de kosten van de tolkentelefoon
Laaggeletterdheid

Regeling 1-uurs consult achterstandsfonds Zuidwest Nederland

Het doel van het uur consult is om met de patiënt alle medische en psychosociale factoren die een rol spelen bij de klachten, te identificeren en te bespreken.
Bewegen en leefstijl

Zorgconsulenten Huisartsen Brabant en Zuid Holland Zuid

De zorgconsulenten ondersteunen huisartsen en praktijkondersteuners in de zorg voor patiënten met een lage sociaal economische status en lage gezondheidsvaardigheden. Met name patiënten met een Turkse, Marokkaanse of niet westerse achtergrond.