Projectendatabase

In het hele land zijn 16 achterstandsfondsen actief. Zij geven financiële ondersteuning aan wat er lokaal nodig is. Op deze pagina lees je meer over de diverse projecten die in het land worden uitgevoerd. Je vindt er naast een omschrijving van het project óók contactgegevens. Zo kun je contact opnemen met het lokale fonds.

In de aankomende periode zullen we meer projecten toevoegen. Ben je op zoek naar informatie over een project dat je hier nog niet terug kunt vinden? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op.

Zoeken

Onderwerp

Fonds

Status

Filters:
Communicatie en voorlichting

Uurgesprek

Het ASF Zwolle/Flevo/Vechtdal/Drenthe vergoedt voor huisartsenpraktijken die onder het fonds vallen een gesprek van een uur tussen een huisarts, physician assistant of praktijkondersteuner en een patiënt wonend op een erkende achterstandspostcode.
Nascholing

Opleiding Spreekuur Ondersteuner Huisarts (SOH)

De SOH-opleiding leidt doktersassistenten competentiegericht op om bevoegd en bekwaam patiëntenzorg te leveren. Doktersassistenten leren om zelfstandig 15 veelvoorkomende ingangsklachten af te handelen.
Communicatie en voorlichting

Praktijkcheck toegankelijkheid voor laaggeletterden

Door een praktijkcheck biedt Pharos ondersteuning bij het toetsen van de praktijkomgeving om in beeld te brengen hoe toegankelijk de praktijk is voor laaggeletterden.
Communicatie en voorlichting

Scholing ‘Geen agressie in mijn praktijk’

Het is belangrijk dat medewerkers van huisartsenpraktijken veilig kunnen werken. In deze scholing van de LHV Academie leer je hoe je verschillende vormen van geweld herkent en effectief leert reageren.
Laaggeletterdheid

Training effectief communiceren met mensen met beperkte gezondheidsvaardigheden

In deze training leer je effectief communiceren en met je vragen, informatie en adviezen beter aan te sluiten op het scholingsniveau en het niveau Nederlands van de patiënt of cliënt.
Communicatie en voorlichting

Tolkdiensten voor Oekraïense Ontheemden voor de (basis)zorg

Binnen deze regeling kan er kosteloos een tolk worden ingezet voor Oekraïense ontheemden. Hieronder valt Oekraïens, Russisch en International Sign Language (gebarentaal).
Communicatie en voorlichting

Regeling tolkenvergoeding Zwolle, Flevoland, Vechtdal en Drenthe

Huisartspraktijken in het werkgebied Zwolle, Flevoland, Vechtdal en Drenthe kunnen met gebruik van de klantcode kosteloos gebruik maken van de regeling voor de tolkentelefoon van Global Talk.