Projectendatabase

In het hele land zijn 16 achterstandsfondsen actief. Zij geven financiële ondersteuning aan wat er lokaal nodig is. Op deze pagina lees je meer over de diverse projecten die in het land worden uitgevoerd. Je vindt er naast een omschrijving van het project óók contactgegevens. Zo kun je contact opnemen met het lokale fonds.

In de aankomende periode zullen we meer projecten toevoegen. Ben je op zoek naar informatie over een project dat je hier nog niet terug kunt vinden? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op.

Zoeken

Onderwerp

Fonds

Status

Filters:
Bewegen en leefstijl

Valpreventie met beweegprogramma – Minder vallen door meer bewegen. Kom in beweging!

Een multidisciplinair valpreventieproject in de wijk.
Gezondheidsvaardigheden

Omgaan met werkdruk

‘Coaching heeft mij geholpen met meer inzicht in mijn eigen functioneren, meer overzicht in het managen van de praktijk en mij meer energie en werkplezier gegeven. Ik kan het iedereen aanraden.’ Ervaring van een achterstandsdokter
Organisatie van de praktijk

Uurgesprek

Het doel van het uurgesprek is om met de patiënt alle medische en psychosociale factoren te identificeren en te bespreken die een rol spelen bij de klachten.
Organisatie van de praktijk

Multidisciplinair overleg

Multidisciplinair overleg bij complexe patiënten
Jeugd

E-learning Kindermishandeling

Gratis geaccrediteerde E-Learning Kindermishandeling 2 modules: Werken met een meldcode en Is het veilig thuis?
Bewegen en leefstijl

Zorgconsulenten Huisartsen Brabant en Zuid Holland Zuid

De zorgconsulenten ondersteunen huisartsen en praktijkondersteuners in de zorg voor patiënten met een lage sociaal economische status en lage gezondheidsvaardigheden. Met name patiënten met een Turkse, Marokkaanse of niet westerse achtergrond.