Projectendatabase

In het hele land zijn 16 achterstandsfondsen actief. Zij geven financiële ondersteuning aan wat er lokaal nodig is. Op deze pagina lees je meer over de diverse projecten die in het land worden uitgevoerd. Je vindt er naast een omschrijving van het project óók contactgegevens. Zo kun je contact opnemen met het lokale fonds.

In de aankomende periode zullen we meer projecten toevoegen. Ben je op zoek naar informatie over een project dat je hier nog niet terug kunt vinden? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op.

Zoeken

Onderwerp

Fonds

Status

Filters:
Nascholing

Vergoeding voor training

Vergoeding voor trainingen en scholing voor de huisartsenpraktijk die aansluiten bij de problematiek in achterstandswijken.
Migranten

Vergoeding tolkentelefoon regio Noord-Holland

Heeft u anderstalige patiënten in de praktijk? Maak gebruik van de tolkentelefoon!
Patiëntgerichte zorg

Vergoeding voor Multidisciplinair Overleg

De werkdruk van huisartsen in achterstandswijken is vergroot door de complexe hulpvragen en multimorbiditeit. Goede afstemming tussen zorgverleners draagt bij aan kwalitatief goede zorg en het verlagen van de werkdruk.
Patiëntgerichte zorg

Vergoeding voor uurconsulten

Soms is er meer tijd nodig om de achtergrond van de klachten van een patiënt uit een achterstandswijk beter te begrijpen en vervolgens een passende oplossing te bieden. Een uurconsult biedt deze mogelijkheid.