Projectendatabase

In het hele land zijn 16 achterstandsfondsen actief. Zij geven financiële ondersteuning aan wat er lokaal nodig is. Op deze pagina lees je meer over de diverse projecten die in het land worden uitgevoerd. Je vindt er naast een omschrijving van het project óók contactgegevens. Zo kun je contact opnemen met het lokale fonds.

In de aankomende periode zullen we meer projecten toevoegen. Ben je op zoek naar informatie over een project dat je hier nog niet terug kunt vinden? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op.

Zoeken

Onderwerp

Fonds

Status

Filters:
Organisatie van de praktijk

Uurgesprek

Het doel van het uurgesprek is om met de patiënt alle medische en psychosociale factoren te identificeren en te bespreken die een rol spelen bij de klachten.
Communicatie en voorlichting

Uurgesprek met de patiënt

Het doel van het uurgesprek is om met de patiënt alle medische en psychosociale factoren te identificeren en te bespreken die een rol spelen bij de klachten. Dit resulteert uiteindelijk in beter passende zorg en minder consulten in de toekomst.
Patiëntgerichte zorg

Uurgesprek vergoeding

Vergoeding uurgesprek om alle medische en psychosociale factoren te identificeren, te bespreken en bij te sturen. Vervolgconsulten zijn daarna korter en meer gestructureerd.
Communicatie en voorlichting

Uurgesprek

Het ASF Zwolle/Flevo/Vechtdal/Drenthe vergoedt voor huisartsenpraktijken die onder het fonds vallen een gesprek van een uur tussen een huisarts, physician assistant of praktijkondersteuner en een patiënt wonend op een erkende achterstandspostcode.
Communicatie en voorlichting

Eenmalig budget

AOF Groningen stelt aan elke huisartsenpraktijk met min. 5% patiënten achterstandspopulatie een eenmalig budget beschikbaar voor de verbetering van het werkplezier en verlichting van de werkdruk in huisartsenpraktijken.
Taal en cultuur

Tolkentelefoon voor alle huisartsenpraktijken in Midden Nederland

Huisartsen, AIOS en POH’s, werkzaam in het FAM werkgebied, kunnen eenvoudig en kosteloos gebruik maken van de tolkentelefoon via Global Talk. Deze vergoeding geldt voor alle huisartsenpraktijken. Dus ook als u niet in een achterstandswijk werkt.
Gezondheidsvaardigheden

Kwaliteitsverbetering huisartsenzorg regio Haaglanden

Regulier ondersteuningsaanbod Stichting FHA