Projectendatabase

In het hele land zijn 16 achterstandsfondsen actief. Zij geven financiële ondersteuning aan wat er lokaal nodig is. Op deze pagina lees je meer over de diverse projecten die in het land worden uitgevoerd. Je vindt er naast een omschrijving van het project óók contactgegevens. Zo kun je contact opnemen met het lokale fonds.

In de aankomende periode zullen we meer projecten toevoegen. Ben je op zoek naar informatie over een project dat je hier nog niet terug kunt vinden? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op.

Zoeken

Onderwerp

Fonds

Status

Filters:
Communicatie en voorlichting

Aanvraag projecten

Het FFA stelt jaarlijks een bedrag beschikbaar waarmee huisartspraktijken in de achterstandswijken een project kunnen uitvoeren om knelpunten die zij ervaren in hun praktijk aan te pakken.
Communicatie en voorlichting

Wachtkamer Informatie Systeem (WIS)

Patiëntgerichte informatie vanuit een eigen online beheer omgeving op het beeldscherm in de wachtkamer.
Communicatie en voorlichting

Praktijkvoorlichting: duidelijke taal voor de website/folder

Communicatiemateriaal van de huisartspraktijk vereenvoudigen.
Communicatie en voorlichting

Wachtkamerfilmpjes (AFA)

AFA vergoedt filmpjes voor in de wachtkamer voor o.a. het bespreekbaar maken van laaggeletterdheid in de spreekkamer.
Communicatie en voorlichting

Regeling tolkenvergoeding Twente

Huisartspraktijken in het werkgebied Twente kunnen met gebruik van de klantcode kosteloos gebruik maken van de regeling voor de tolkentelefoon van Global Talk.
Communicatie en voorlichting

Regeling tolkenvergoeding Zwolle, Flevoland en Vechtdal

Huisartspraktijken in het werkgebied Zwolle, Flevoland en Vechtdal kunnen met gebruik van de klantcode kosteloos gebruik maken van de regeling voor de tolkentelefoon van Global Talk.
Communicatie en voorlichting

Regeling tolkenvergoeding Groningen

Huisartspraktijken in de provincie Groningen en in Noord-Drenthe kunnen met gebruik van de klantcode kosteloos gebruik maken van de regeling voor de tolkentelefoon van Global Talk.
Communicatie en voorlichting

Regeling tolkenvergoeding Drenthe

Huisartspraktijken in het werkgebied Drenthe kunnen met gebruik van de klantcode kosteloos gebruik maken van de regeling voor de tolkentelefoon van Global Talk.
Communicatie en voorlichting

Eenmalig budget

AOF Groningen stelt aan elke huisartsenpraktijk met min. 5% patiënten achterstandspopulatie een eenmalig budget beschikbaar voor de verbetering van het werkplezier en verlichting van de werkdruk in huisartsenpraktijken.
Communicatie en voorlichting

Laaggeletterden

Het AOF biedt zowel trainingen voor het herkennen van laaggeletterden aan als de praktijkcheck om de praktijk voor laaggeletterden toegankelijker te maken.