Projectendatabase

In het hele land zijn 16 achterstandsfondsen actief. Zij geven financiële ondersteuning aan wat er lokaal nodig is. Op deze pagina lees je meer over de diverse projecten die in het land worden uitgevoerd. Je vindt er naast een omschrijving van het project óók contactgegevens. Zo kun je contact opnemen met het lokale fonds.

In de aankomende periode zullen we meer projecten toevoegen. Ben je op zoek naar informatie over een project dat je hier nog niet terug kunt vinden? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op.

Zoeken

Onderwerp

Fonds

Status

Filters:
Communicatie en voorlichting

Laaggeletterden

Het AOF biedt zowel trainingen voor het herkennen van laaggeletterden aan als de praktijkcheck om de praktijk voor laaggeletterden toegankelijker te maken.
Gezondheidsvaardigheden

Omgaan met werkdruk

‘Coaching heeft mij geholpen met meer inzicht in mijn eigen functioneren, meer overzicht in het managen van de praktijk en mij meer energie en werkplezier gegeven. Ik kan het iedereen aanraden.’ Ervaring van een achterstandsdokter
Organisatie van de praktijk

Stimuleringsbudget BBL-praktijkplekken

Een goed bemenst en goed functionerend assistententeam is de olie in de machine van de huisartsenpraktijk. Het is belangrijk dat er voldoende stageplaatsen beschikbaar zijn om nieuwe assistenten op te leiden.
Migranten

Tolkentelefoon

Heeft u anderstalige patiënten in de praktijk? Maak gebruik van de tolkentelefoon!
Samenwerking in de wijk

Wijktour

Maak kennis met organisaties uit het sociaal domein in de wijk!
Samenwerking in de wijk

Wijkgericht overleg

In toenemende mate worden huisartsen betrokken bij ontwikkelingen in de wijk, vaak geïnitieerd door de gemeente Amsterdam.